Locatie

Ik voel mezelf hoedster van dit kleine paradijs. Laat mijn stem de stem zijn van de dieren, de bomen, de planten en de 'nature spirits' die hier leven.

Beelden- en Bezinningstuin

Tegenover de oprit naar de boerderij vind je de poort naar de Beelden- en Bezinningstuin die talloze mogelijkheden biedt om zelf op ontdekking te gaan. Je kunt hier een aantal van mijn stenen beelden bekijken en ik heb hier verschillende 'rituele plekjes' gecreëerd waar je je alleen of met anderen samen kunt verbinden met de natuur en je eigen natuurlijkheid.

Belevingsbos

In mijn sprookjes bos van bijna 5 hectaren kun je op de kronkel paden dwalen langs verschillende intieme plekjes met kleine natuurwonderen. Je kunt je opgenomen voelen in de weldadige omgeving van een samenleving van bomen, planten, dieren, natuurwezens, schimmels en stenen. Geïnspireerd door het Japanse 'Bosbaden' mogen we er leren vertragen, ontspannen en luisteren om onszelf weer te verbinden met- en onderdeel te voelen van het levensweb.

Gallery

Hier vind je een sfeerimpressie van onze plek, ons kleine paradijs. Dompel je daar even in onder, waan je al rondwandelen op de paden in het bos, in de Bezinningstuin. In de taferelen van de verschillende seizoenen lente, zomer, herfst en winter. Het is hier altijd mooi, de natuur is altijd mooi: geniet van de foto's en misschien kun je ook de stilte voelen, 'horen' die hier heerst. Waar je de overprikkeling los kunt laten en de zintuigen weer wakker worden.

Binnenkort kun je ook doorklikken naar de pagina’s over de Beelden- en Bezinningstuin en het Dwaalbos!

Onze boerderij met Beelden- en Bezinningstuin en Dwaalbos

Onze plek ligt midden in de prachtige natuur van het Achterhoekse coulissen landschap, in het buitengebied onder Winterswijk aan een zandweg vlakbij de Duitse grens. Het atelier en de werkplaats bevinden zich op de boerderij met erf en tuin. Tijdens je aanwezigheid hier ben je ook uitgenodigd om te genieten en op te laden door intieme plekjes voor stilte en ontspanning op te zoeken op ons natuurterrein met weiland en bos van ruim 6 hectaren.
‘This beautiful planet that provides us not only with air and water, food and shelter but with a deep wisdom about creation that speaks to us through the kingdoms of nature: are we going to reconnect and listen? How will our planetary home flourish and thrive when we recognize ourselves again as part of nature? Treasure Gaia with all the love and tenderness we have in us…’
Vera Helleman