Coaching

'Het lichaam is een prachtige poort naar heling, bewustwording en voluit leven.'

Individuele coaching en intuitieve massage

Mijn passie is je te helpen weer contact te maken met je levensvreugde, je natuurlijke onbevangenheid en spontaniteit. Ik begeleid je graag in je proces naar meer innerlijke rust en een leven wat klopt bij wie je bent en wat je diepere intenties zijn.

 

“Het gaat er niet om iets nieuws te leren, het gaat erom je weer te herinneren wie je in wezen bent.”

 

Al als jong kind heb ik mij intuïtief afgestemd op mijn omgeving en mijn invoelend vermogen is nog steeds mijn belangrijkste gereedschap. Door mijn warme, zachte en tegelijkertijd krachtige en aardse aanwezigheid ontstaat er een veilige en uitnodigende ruimte waarin ook confronterende thema’s toegankelijk zijn en intensere emoties kunnen worden doorvoeld. Vanuit mijn intuïtie zijn er soms net de juiste woorden om helderheid te verschaffen en tot nieuwe inzichten te komen.

 

Jij komt met je vraag en ik stem mij af op jou en voel -samen met jou- wat er wil gebeuren. Wij kijken naar wat jouw verlangens zijn, waar jouw behoeftes liggen en waar op dit moment een opening is waar je naartoe kunt bewegen. Welke stap je NU -moeiteloos- kunt zetten.

 

Ik daag je liefdevol uit om oude patronen te doorzien die niet meer dienstbaar zijn aan wie je bent en waar je naartoe wilt groeien. Ik begeleid je graag naar het vinden van (een nieuwe) balans in jezelf, bij het ‘uit de knoop halen’ van oude verstrikkingen, het loslaten van oude overbodige ballast en het helen van oude kwetsuren. Zie het als het afpellen van lagen die om je ware kern heen liggen. Zo wordt heel natuurlijk de verbinding met je hart weer voelbaar en leer je weer vertrouwen op de impulsen van binnenuit. Er ontstaat ruimte voor zelfexpressie, innerlijk groei en ont-wikkeling.

 

 

“Ik ben ervan overtuigd dat ieder van ons iets unieks en onmisbaars in zich draagt en dat dat pas volledig tot uiting kan komen, als wij helemaal vrij onze innerlijke stroom kunnen volgen en onze belemmeringen hierin overboord kunnen gooien. Dat vraagt natuurlijk om moed, maar het zorgt er ook voor dat het leven (weer) in zijn volheid kan worden ervaren en geleefd.”

Praktisch

 

Voor de eerste sessie vindt er altijd een telefonische intake plaats,
waarin jij je vragen en thema’s kunt benoemen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
Soms heb je genoeg aan een enkele sessie, maar ik begeleid je ook graag
over wat langere tijd in je persoonlijke proces,
of  je weet me te vinden als je de behoefte voelt om door mij (aan)geraakt te worden.
Om een space van veiligheid en (wederzijds) vertrouwen te creeren,
maken we vooraf duidelijke afspraken over jou wensen en jou (en mijn) grenzen.
Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren zonder kosten, daarna ben je het volledige bedrag verschuldig.

 

 

Mogelijke onderwerpen
– Het vermogen om (meer) te ontspannen en te genieten.
– Voelen en uiten wat JOU verlangens en behoeftes zijn.
– Acceptatie van jezelf, je lichaam en alles wat er in jou leeft.
– De taal van je lichaam leren verstaan en ernaar leren luisteren.
– Je sensuele en seksuele energie veilig en natuurlijk laten stromen.
– Thuiskomen in je buik en bekkengebied.
– Intense emoties en energiestromen zoals boosheid of verdriet belichamen.
– Contact maken met je passie, je levensvonk.
– Heling van trauma’s.
– Gronding
– Je eigen grenzen leren voelen en aangeven.
– Omgaan met (hoog)gevoeligheid
In een sessie kan (soms) ook seksuele energie gaan stromen maar er zullen GEEN seksuele handelingen plaatsvinden.

Laat je (aan)raken!

Individuele coaching
Ik stem mij af op jou vraag/intentie en wij gaan -in vorm van een gesprek- kijken wat er bij jou speelt en waar het naartoe wil bewegen.
Creatieve coaching
ik stem mij samen met jou af op jou intentie en op wat er bij jou speelt. Wij gaan kijken hoe creatieve expressie jou daarbij kan ondersteunen.
Intuïtieve massage
We beginnen met een invoelend gesprek waarin we afstemmen op jou. Je word liggend op de massagetafel liefdevol en verzorgend aangeraakt met warme kokosolie. Met mijn handen en mijn intuitie maak ik contact met jou. Daarin ontvouwt zich als vanzelf wat er energetisch, emotioneel of op diepere en verfijndere lagen mag gaan stromen en bewust worden.
Helende Yoni massage
Voor als je vragen of een thema hebt rond vrouwelijkheid, intimiteit of seksualiteit. Mocht je een yoni massage willen ontvangen, maken wij altijd eerst een afspraak voor een individuele sessie of intuitieve massage en kijken we waar je bent in je innerlijk proces, waar je behoeftes liggen en wat ik je kan bieden.
Je investering in jezelf

Individuele coaching
€ 75,-
à 90 minuten
Creatieve coaching
€100
à 120min
Intuïtieve massage
€100,-
à 120 minuten
Helende Yoni massage
€150,-
à 120 minuten
Ervaringen van anderen