Agenda

Workshop aanbod

Zondag 3 maart 2024

Workshop Beeldhouwen en persoonlijke ontwikkeling

Een dag creatief werken in klei, steen en kleurpotlood aan je eigen project. Vrij experimenteren met vorm en techniek. Ik stimuleer je om jezelf op diepere lagen te ontmoeten op een prachtige plek in de natuur.

Zondag 7 april 2024

Vrouwendag | Thuiskomen bij jezelf

Op zoek gaan naar wat je NOG allemaal bent. Naar wat je nog wilt ontwikkelen. Wat je uitstelt of verborgen houd. De wildste dromen van het kleine meisje wat je ooit bent geweest. Je grootste brandende verlangen. Je veelzijdigheid en je uitbundige levenslust? Een dag om daar samen naar op zoek te gaan, de schoonheid en de (oneindige) mogelijkheden te zien en te vieren in onszelf en elkaar. Te spelen met het idee dat de creatie van een nieuwen rijker leven begint bij wat wij voor mogelijk durven te houden.

Zaterdag 25 mei 2024

Initiatie ritueel -bekroning tot wijze vrouw

Een dag ter ere van jou! Een initiatie ritueel waarmee we de overgang vieren naar de fase van de wijze vrouw. De tijd waarin je de vruchten plukt van jouw levenservaring. Vaak is dat een tijd waarbij je meer gaat reflecteren en terugkijken op je leven. En waar ook oude dingen verwerkt worden om tot een nieuwe balans te komen. Een proces waarbij we de vruchtbare jaren achter ons laten en de rol van moeder, geliefde, zorgen voor het gezin, en eventuele maatschappelijke rollen minder op de voorgrond komen te staan. In plaats daarvan komt onze energie beschikbaar voor het eigen creatieproces. Deze dag geef ik samen met Chantal Zwetsloot.

Doorlopend aanbod

Dinsdag en donderdagochtend in de even weken

Creatieve ochtenden

Op de dinsdag- en donderdag ochtenden in de even weken van 9.30 tot 12.30 bied ik creatieve ochtenden aan, waar je jezelf doorlopend en in je eigen tempo kunt ontwikkelen in een vertrouwde groep. Juist even een moment ademruimte voor jezelf in de week.

Eén keer per maand op maandagagavond

Vrouwencirkel

We komen maandelijks op een maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur met een vaste groep bij elkaar. Om een bepaald groepsvertrouwen op te bouwen kun je je inschrijven voor een reeks van 5 keer met verschillende thema’s. De data van de volgende reeks: 19 februari, 25 maart, 22 april, 27 mei en 17 juni.